Over mij

Hi! Ik ben Sanne Lemmens, eigenaar en bedenker van Paper Trails.

De naam Paper Trails zegt het al. Ik werk graag met papier. En nog specifieker, tekenen en schrijven op papier!

Toen ik klein was, nam ik mijn tekenblaadjes en etui al overal mee naartoe om mezelf bezig te houden. Of het nu een simpele tekening was, of een kaartje voor een speciaal iemand, ik had altijd wel een leuk idee. De mensen om mij heen vonden dit trouwens ook erg vermakelijk, want meestal was ik zo druk en geconcentreerd bezig, dat ik alles en iedereen om me heen vergat. Máár ik deed alles voor een goed resultaat, want wat was er nu leuker dan iemand blij maken met iets speciaals. En daarbij kwam nóg een groot pluspunt, want meestal kreeg ik er ook nog iets voor terug! Het geluid van de post die met een “plof” door de brievenbus op de deurmat viel, blijft me nog altijd bij!

Op dit moment woon en werk ik in Landgraaf, Limburg. Dat dit in het zuidelijkste puntje van Nederland is, hoor je waarschijnlijk ook aan mijn accent! Ondertussen heb ik het geluk dat ik mijn passie voor tekenen kan combineren met mijn fulltime baan als leerkracht. Vandaar ook de pagina met jufstuff, waarop ik regelmatig iets zal plaatsen wat met de bijzondere wezens te maken heeft, die kinderen heten.

Mijn doel is nog altijd: mensen blij maken met mijn tekeningen. Daarom ga ik graag de uitdaging aan om voor jou, je dierbaren of bedrijf, producten te ontwerpen die een lach op op je gezicht toveren!

Wil jij ook die “plof” op de deurmat horen? Neem een kijkje in de webshop of stuur me een berichtje!